Kafijas augstais pieprasījums ir padarījis šo dzērienu par otru nozīmīgāko produktu pēc naftas.

Kafijas procesā svarīgs ir viss, sākot no audzēšanas, ievākšanas, pārstrādes, uzglabāšanas, transportēšanas līdz pat grauzdēšanai, iepakošanai un pagatavošanai. Tas, ko Jūs dariet ar kafiju, kad esat to nopircis, ir tikpat svarīgi kā tas, kādu kafiju Jūs izvēlaties.

Iespējams, ka visaromātiskāko un gardāko dzērienu var pagatavot tikai kvalitatīvi kafijas automāti. Mums ir vairāki ieteikumi, kas palīdzēs Jums kafijas automāta izvēlē:

  • Pirms izvēlēties PIE CĒZARA katalogā kafijas automātu mājai vai birojam ir nepieciešams pārliecināties kādam kafijas veidam dodiet priekšroku – melnai kafijai, espreso vai kafijas dzērieniem ar pienu.
  • Vislabākais padoms ir iegādāties kafiju no zinoša kafijas izplatītāja – viņu zināšanas būs laba piedeva Jūsu kafijas baudīšanai.
  • Svarīgi atcerēties, ka augstvērtīgu kafiju var pagatavot tikai tad, ja tiek izmantotas svaigas un kvalitatīvas pupiņas, kas iepakotas profesionālos iepakojumos vai tiek uzglabātas hermētiskos traukos.
  • Lai akcentētu kafijas garšu vēlams izvēlēties kafijas automātu kurā iekļautas kafijas dzirnaviņas, kas ne tikai samals nepieciešamo kafijas daudzumu, bet arī piedos izsmalcinātāku un bagātāku kafijas garšu.
  • Ne mazāk svarīgs kafijas garšas elements ir spiediens kafijas automātā, kas nodrošina kafijas aromātu. Eksperti šajā jomā uzskata, ka optimālais spiediena variants ir 15 bāri (atmosfēras spiediena mērvienība), lai arī daži 9 bāru kafijas automāti ir spējīgi pagatavot satriecošu espresso.
  • Nav principiālas starpības vai izvēlēties manuālo, vai automātisko kafijas automātu mājai. Vienīgā starpība, vai Jūs vēlaties ‘’pielikt roku’’ kafijas dzēriena tapšanā, vai ļaujiet to darīt kafijas aparātam. Tikai jāņem vērā apstāklis, ka tas sadārdzinās izmaksas. Optimālais variants būtu kafijas automāti-pusautomāti, kas arī ļauj kontrolēt kafijas malumu, dzēriena stipruma pakāpi, temperatūru un piena putu kvalitāti.
  • Lai kafijas automāti kalpotu pēc iespējas ilgāk, svarīga funkcija ir tā savlaicīga tīrīšana. Ērti, ja modelim tā ir automātiska, bet jāņem vērā, ka tas prasīs papildus izmaksas, tādiem materiāliem kā – kafijas aparāta tīrīšanas un atkaļķošanas tabletes, ūdens filtri u.c. speciāli tīrīšanas līdzekļi. Daudzi kafijas aparāti jau ir nokomplektēti ar filtru, kas lieti noder ja ir ciets, vai rūsains ūdens.

Uzņēmumā PIE CĒZARA iespējams iegādāties kafijas aparātus Jura un saņemt pilnu to apkalpošanas servisu, t.sk. konsultēties, kādi Jura kafijas automāti būs piemēroti lietošanai mājā, birojā vai restorānā. Kā arī iespējams iegādāties un uzzināt informāciju par jebkuru Jura kafijas automātu tīrīšanu un tīrīšanas līdzekļu izmantošanu.

PIE CĒZARA kafijas plauktos Jūs atradīsiet augstvērtīgu kafiju, tikai svaigas un kvalitatīvas arabika kafijas pupiņas, kas iepakotas un uzglabātas profesionālos iepakojumos. Kafija tiek importēta no ASV ar lidmašīnu, lai nodrošinātu tās kvalitāti, svaigumu un ātru piegādi.